Rólunk

Szolgáltatásaink

A Terézvárosi Függöny és Karnis Lakástextil Szaküzlet nemcsak a legszélesebb függöny- és karniskínálatot nyújtja, hanem teljes körű szolgáltatásokat is kínálunk, hogy otthonát még kényelmesebbé és szebbé tegyük. Budapest egyik legrégebbi függönyboltjaként büszkék vagyunk arra, hogy az alábbi szolgáltatásokkal is hozzájárulhatunk otthona tökéletességéhez:

Függönytisztítás:
Vállaljuk függönyei professzionális tisztítását, hogy azok mindig frissek és újszerűek maradjanak. Bízza ránk függönyei gondozását, és mi biztosítjuk, hogy hosszú élettartamúak legyenek.

Karnisszerelés:
Nemcsak karnisokat kínálunk, de szakértői csapatunk szakszerűen telepíti is őket otthonában. Bízza ránk a szerelést, így biztos lehet benne, hogy a karnisok tökéletesen illeszkednek és stabilan rögzülnek.

Felmérés:
Precíz munkánk alapja a pontos felmérés. Szakembereink felmérik az ablakok és a helyiség adottságait, hogy a függönyök és karnisok tökéletesen illeszkedjenek. Ezáltal biztosítjuk, hogy a végeredmény minden szempontból tökéletes legyen.

Méretre készítés:
Minden otthon más, ezért méretre szabott függönyöket és karnisokat készítünk. Egyedi igények szerint alakítjuk ki a megoldásokat, hogy a végeredmény maximálisan kielégítse elvárásait.

Budapest egyik legrégebbi függönyboltjaként célunk, hogy ügyfeleink számára ne csak termékeink, de szolgáltatásaink is a legmagasabb színvonalat képviseljék. Lépjen kapcsolatba velünk, és segítünk megvalósítani otthona elképzeléseit!

Webáruház készítés