függönyvarrás

A tipikus kereskedői hibákat kiküszöbölve mi teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ezért nálunk nem fordulhatnak elő olyan, a hazai piacra jellemző hibák, mint a behúzószalag és varrócérna rossz minősége (ami az első mosás, tisztítás után derül csak ki), vagy mint a szakszerűtlenül megvarrt, nem megfelelő méretű függönyök.Külön szolgáltatásként kérésére függönyét kitisztítjuk levétellel és felrakással.

 Mind stílusban, mind árban az a célunk, hogy minél szélesebb vásárlói réteget tudjunk kiszolgálni, s ehhez üzletünkben számos bútorszövet, függöny és karnis mintával várjuk vásárlóinkat.

Az üzletünkben vásárolt vagy behozott függönyét igénye szerint - javaslataink, tippek-trükkök segítségével, mintakönyvünk bemutatásával kedvezményes áron,szakszerûen megvarrjuk Önnek.

Klasszikus: sûrûn húzott elsõfüggöny, mélyen redõzött vagy rakott, bélelt vagy béleletlen sötétítõ függöny. Modern: római roló, füles, ringlis fazonok. Kikötõk, láncok, gyöngyök, újszerû megoldások.
Karnistakaró feszített drapéria, ami díszíti a karnist...
A függönyökhöz teljes körû kiegészítõ választékot kínálunk: karnisok, párnák, elkötõk, bojtok, dekorcsipeszek.

Teljeskörû szolgáltatás a felméréstõl a felszerelésig!
A tipikus kereskedõi hibákat kiküszöbölve mi teljes körû szolgáltatást nyújtunk, ezért nálunk nem
fordulhatnak elõ olyan, a hazai piacra jellemzõ hibák, mint a behúzószalag és varrócérna rossz minõsége (ami az elsõ mosás, tisztítás után derül csak ki), vagy mint a szakszerütlenül megvarrt, nem megfelelõ méretû függönyök.Külön szolgáltatásként kérésére függönyét kitisztítjuk levétellel és felrakással. Mind stílusban, mind árban az a célunk, hogy minél szélesebb vásárlói réteget tudjunk kiszolgálni, s ehhez üzletünkben számos bútorszövet, függöny és karnis mintával várjuk vásárlóinkat. Mintasálainkat igény szerint házhoz visszük, s ott helyszíni felméréssel szaktanácsadással segítünk a választásban. Függönyeit készre varrjuk, s felrakjuk,karnisait felszereljük, vállaljuk ágytakarók készítését, függönyök tisztítását is.

Webáruház készítés