szalagfüggöny

szalagfüggöny
szalagfüggöny
A szalagfüggöny az árnyékolástechnika egyik legkedveltebb darabja, ma már nem csak az irodák, hanem lakások közkedvelt árnyékolója. Könnyen kezelhető, praktikus, időtálló megoldás. Nem csak a beáramló fény mértékének szabályozására alkalmas, de mint térelválasztó, az enteriőr meghatározója lehet. Térelválasztó esetében ajánlott megoldás, a spagetti szalagfüggöny, ami a spagetti függönyből lett kifejlesztve.

A lamellák közel 180°-ban elfordíthatóak, így hatékonyan szabályozható az árnyékolás mértéke.
A sín szerelhető oldalfalra, mennyezetre, egyenes és ferde síkokra.
Egy speciális változata, a feszített szalagfüggöny kiválóan alkalmas tetőtéri ablakokhoz, mivel a lamellák két párhuzamos karnis sín között, kifeszítve mozognak.

Szalagfüggöny sín
A sínek 5,8 m hosszú szálakból készülnek, fehér színben. RAL színskála alapján színes sín is rendelhető. Függönykarnishoz hasonlóan bástya és boltívben is hajlíthatóak.

Szalagfüggöny lamella
A lamellák 127 mm, 89 mm szélességben rendelhetőek, portaszító anyaggal kezeltek, könnyen cserélhetőek.
Anyaguk sokféle lehet: egyszínű, mintás, fényzáró, natúr kollekció, spagetti, screen, lángmentes és mosható lamellák egyaránt széles választékban.
Lamella választékunkról: bővebben

Spagetti szalagfüggöny
Ebben az esetben a szalagfüggönyök alján, a lamellákon nincs súly és rendezőlánc. Előnye a hagyományos függönnyel szemben, hogy a lamellák közt kedvünkre átsétálhatunk. A lamellák 89 mm-es szélességben kaphatóak.
Spagetti lamella kínálat: Letölthető dokumentáció

Lamellák mozgatása
A mozgatás történhet kézzel vagy motorral. A kezelő elhelyezése lehet jobb vagy baloldalon, lamellák gyűjtése: balra, jobbra, középre, vagy mindkét oldalra.
Kézi mozgatásnál gyöngyláncos kezelő segítségével állíthatjuk a lamellák szögét, a kezelőzsinórral pedig az elhúzást. Az elhúzásnál figyelni kell arra, hogy minden esetben a lamellák merőlegesen álljanak a karnisra. A kezelőzsinórra rendelhető design súly, a fehér zsinórsúly helyett.

Motoros mozgatás

24 V-os motorral, beépített rádióvevővel készül. A motor mindig a sín baloldalán, a sín mögött helyezkedik el. Kapcsolós vezérlés és intelligens rendszerbe integrálható kivitel, csak speciális átalakító alkalmazásával megoldható. Elektromos kiépítés nélküli használathoz elemes vagy napelemes tápegység rendelhető

vagy

230 V-os motorral készül, kapcsolós és távirányítós vezérléshez egyaránt alkalmazható, intelligens rendszerbe integrálható. 230 V-os kivitel alumínium karnishoz hasonlóan bástyaívben hajlítható.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
szalagfuggony
Webáruház készítés