lapfuggony

lapfuggony
lapfuggony
A lapfüggöny (vagy más néven panelfüggöny) napjainkban nagyon kedvelt, korszerű szerkezet. A lapfüggöny helyigénye megegyezik egy lap teljes szélességével, kétirányú gyűjtés esetén két lapszélességgel.

Lapfüggöny sín
A lapfüggönyöket 2, 3, 4, vagy 5 pályás alumínium sínből gyártjuk egyedi mértekben, 6 m-es szálakból, fehér vagy eloxált színben. RAL színskála alapján színes sín is rendelhető. A lapfüggönyök szerelhetőek mennyezetre vagy oldalfalra egyaránt.

A lapfüggöny mozgatása lehet kézi, zsinóros, vagy motoros.

Kézi mozgatás
- lapok egymástól függetlenül mozgathatóak
- lapok ütközőkkel csatlakoznak egymáshoz, az első lap húzza maga után a többi lapot
- elhúzó pálcával - fix akasztószembe rögzített pálcával mozgatható első lap húzza maga után a többi lapot

Zsinóros mozgatás
Sín végén elhelyezkedő zsinóros kezelő segítségével mozgathatók a lapok, előre meghatározott irányban. A kezelő elhelyezése lehet jobb vagy baloldalon, lapok gyűjtése: balra, jobbra, középre, vagy mindkét oldalra. A kezelőzsinórra rendelhető design súly, a fehér zsinórsúly helyett.

Motoros mozgatás
Motoros lapfüggöny 12 V-os motorral, beépített rádióvevővel készül. A motor mindig a sín baloldalán, a sín mögött helyezkedik el.
Kapcsolós vezérlés és intelligens rendszerbe integrálható kivitel, csak speciális átalakító alkalmazásával megoldható. Elektromos kiépítés nélküli használathoz elemes vagy napelemes tápegység rendelhető

Lapfüggöny lap (panel)
A lapok a lapfüggöny sínjeiben csúszó sínekre kerülnek, tépőzáras rögzítéssel, melyek szintén egyedi méretekben rendelhetőek. A lapok aljába súlylap kerül.
A lapfüggöny lapok készülhetnek függöny anyagokból, roletta vászonból, screenből vagy natúr kollekció anyagaiból.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
lapfuggony
Webáruház készítés